Make-up Artist Bucuresti: Daniela Frincu

Make-up artist | Machiaj miresa | Machiaj nunta | Machiaj ocazie | Servicii de machiaj profesional

Telefon: 0768.004.141

Machiajul de mireasa in 2013

Daca te gandesti la o nunta vara, in aer liber, pe o terasa eleganta, atunci alege un machiaj cat mai feminin si creaza-ti un look romantic, care sa te faca sa stralucesti in lumina calda a soarelui. Nu accentua ochii, ci mai degraba pometii si buzele. 

 Foloseste fonduri de ten in nuante cat mai naturale si creeaza-ti o imagine dulce si sanatoasa cu blush-uri roz. Contureaza buzele cu un creion rosu corai si aplica deasupra un gloss care sa dea senzatia de volum. Inca un pic de rimel si esti gata.

Visezi la o nunta moderna? Esti un pic extravaganta si vrei sa ai parte de o petrecere speciala in iarna asta? Alege un machiaj in ton! Accentueaza-ti ochii cu nuante pastel de alb, verde si bleu si ai grija ca lookul sa ramana in zona lui “natural”. Foloseste un blush piersica, eventual cremos si un gloss in culoare nude.

Te tenteaza luxul si eleganta? Vrei sa fii cu adevarat ravasitoare? Incearca look-uri inspirate din anii 30 si pune accentul pe buze. Daca vrei ca rujul rosu sa reziste cat mai mult in timp, aplica mai intai un concealer si pudreaza inainte de trasarea culorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu