Make-up Artist Bucuresti: Daniela Frincu

Make-up artist | Machiaj miresa | Machiaj nunta | Machiaj ocazie | Servicii de machiaj profesional

Telefon: 0768.004.141

Aplicarea genelor false cu nod

Genele false se pot prezenta in mai multe moduri, in functie de cum au fost ele realizate. Sunt gene false cu nod sau gene fara nod, gene de tip banda si gene de tip manunchi, gene false fir cu fir. Toate acestea sunt realizate pentru ca preferintele doamnelor sa poata fi satisfacute in totalitate.

Unele dintre cele mai apreciate tipuri de gene false sunt genele cu nod. Iar aplicarea acestora ia ceva timp datorita faptului ca acestea sunt foarte asemanatoare cu genele false fir cu fir doar ca intr-un nod intra aproximativ 5 fire de gene false. Aplicarea genelor false cu nod trebuie sa respecte unii pasi, precum si la celelalte tipuri de gene.

Aplicarea genelor false cu nod se face in mod special de catre un profesionist in domeniu, intr-un salon de cosmetica, avand in vedere dificultatea si durata aplicarii acestui tip de gene false. De mentionat faptul ca aplicarea de gene false cu nod se face in paralel, anume, se incepe cu aplicarea unui nod de gene intr-o parte a unui ochi, urmatorul nod urmand a se aplica pe celalalt ochi, exact in aceeasi zona pentru ca aplicarea sa se faca in mod simetric si aspectul final sa fie unul excelent. Aplicarea genelor se incepe de la coltul din exterior.

Lamurind aceste aspecte, se va trece direct la aplicarea genelor false cu nod. Primul pas este aplicarea de gel pentru lipirea genelor pe o folie de aluminiu. Cantitatea necesara este de doua picaturi. A nu se exagera cu adezivul pentru lipirea genelor. Cele doua picaturi sunt in general indeajuns pentru aplicarea genelor pe ambii ochi.

Urmatorul pas este acela de a se lua un nod de gene din cutia cu care vin acestea si introducerea nod cu nod in adezivul de pe folia de aluminiu. Genele se vor extrage din cutie cu o penseta, iar aceasta se va pozitiona cat mai aproape de nodul genelor pentru a se pastra forma.

Al treilea pas este reprezentat de aplicarea propriu-zisa a genelor. Aplicarea se face nod cu nod intre firele de gene naturale pentru a se oferi un aspect cat mai natural. Lipirea genelor false se face cat mai aproape de pleoape, insa a se evita atingerea ochiului cat si lipirea de pleoape. Genele false se vor lipi cam la aproximativ jumatate de centimetru distanta de pleoape.
Pentru o lipire certa si de durata, urmatorul pas este fixarea cu ajutorul pensetei a genelor false de genele naturale.
Dupa fixare se va trece la taierea genelor pana se ajunge la marimea si forma dorita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu