Make-up Artist Bucuresti: Daniela Frincu

Make-up artist | Machiaj miresa | Machiaj nunta | Machiaj ocazie | Servicii de machiaj profesional

Telefon: 0768.004.141

Machiaj profesional pentru ochi verzi si caprui

Ce este mai frumos decat atunci cand vedem o femeie aranjata si eleganta? Bineinteles, noi femeile avem si un avantaj in plus deoarece arta dezvoltata in machiaj este o tehnica foarte usoara la care multe femei apeleaza atunci cand vine vorba despre infrumusetare si ascunderea defectelor pe care multe le femei le observam atunci cand ne uitam in oglinda.

Cosurile, ridurile si de cele mai multe ori tenul reprezinta una din cele mai mari probleme ale femeilor, dar cu siguranta in acest an avem la dispozitie toate remediile pentru a scapa de aceasta problema.  Pentru realizarea machiajelor de obicei avem nevoie de un ten cat mai curat si pregatit pentru imprimarea culorii asupra fetei dumneavoastra.

Totul poate parea foarte simplu, insa, trebuie sa avem grija si la anumite detalii atunci cand vrem sa incepem realizare unui machiaj. In primul rand trebuie sa facem diferenta intre un machiaj de zi si unul de seara, deoarece cel de zi trebuie sa fie natural avand in vedere ca suntem expuse la lumina natura, pe cand un machiaj de seara poate fi mult mai elaborat, putem folosi culori puternice si chiar un machiaj smokey eyes.

In al doilea rand trebuie sa avem grija la culorile pe care le folosim. La un machiaj ochi caprui aveti voie sa folositi nuante de roz, onuri de maro, violet, albastru inchis si verde inchis pentru un machiaj de  seara pentru a va evidentia ochii. Nu uitati de rimel care este cel mai important produs prin care va accentuati genele.


Pentru un machiaj ochi verzi nu uitati sa folositi nuantele de roz, mov, violet, orange care sunt totodata si culorile complementare ale nuantelor de verde deoarece asa va veti pune foarte bine in evidenta ochii. La fel ca la ochii caprui nu uitati de rimel deoarece este foarte important. Pe langa faptul ca toate aceste culori sunt foarte des folosite de doamne si in special domnisoare, ele in cea mai mare parte a cazurilor uita care este elementul cel mai important in aceasta arta.
Frumusetea ar trebui sa fie punctul maxim pe care o femeie sa il ajunga odata cu realizarea unui machiaj, totusi noile tendinte duc tot mai mult in ascunderea unor defecte la nivelul tenului si mai putin la infrumusetarea fetei si nu numai.
Care sunt culorile pe care obisnuiesti sa le folosesti pentru realizarea unui machiaj de calitate ? Te numeri printre doamnele ce practica aceasta arta zilnic sau o realizezi in mod ocazional ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu