Make-up Artist Bucuresti: Daniela Frincu

Make-up artist | Machiaj miresa | Machiaj nunta | Machiaj ocazie | Servicii de machiaj profesional

Telefon: 0768.004.141

Machiaj Mireasa

Nunta este momentul din viata unei femei cand frumusetea si gratia se imbina cu bucuria momentului si orice femeie merita sa se bucure din plin de ele. Seducatoare, stralucitoare, feminina, inocenta, puritate si plina de veselie, toate acestea trebuie sa inspire o mireasa. Bucura-te de experienta unui make-up artist profesionist !

Machiajul Beauty isi propune sa infrumuseteze femeia cu ajutorul efectului conferit, insa fara ca trucurile de machiaj sa fie vizibile.
Ar trebui considerat un accesoriu pretios al femeii in completarea mesajului transmis de vestimentatie, coafura si atitudine.

Fie ca este vorba despre o fotografie de portret, de reclama, sau dintr-o sedinta foto, fotografia respectiva trebuie sa te transpuna in atmosfera creata si sa-ti redarea un anumit mesaj.
Atat make up artistul cat si fotograful trebuie sa impartaseasca aceeasi viziune, sedinta foto fiind un proiect care in mod normal se pregateste in timp.

Una din atractiile specifice unei petreceri de copii dar si a persoanelor mature cand este vorba de Haloween, este Face painting-ul.
machiaj mireasa, machiaj nunta, make-up mireasa, make-up nunta, make-up artist, machiaj ocazie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu