Make-up Artist Bucuresti: Daniela Frincu

Make-up artist | Machiaj miresa | Machiaj nunta | Machiaj ocazie | Servicii de machiaj profesional

Telefon: 0768.004.141

Trucuri pentru un machiaj la moda

Saptamana modei pe mapamond a venit cu unele dintre cele mai creative si frumoase modele de machiaj, pe langa tinutele impecabile. Chiar daca nu ai fost acolo, asta nu inseamna ca nu poti afla care sunt cele mai noi sfaturi oferite de specialistii de top, dar si cele mai reusite trend-uri anul acesta.
Potrivit Parade, rujul rosu este una dintre principalele atractii. Este cat se poate de clar ca acest look destul de clasic nu si-a pierdut din stralucire si eleganta, dar este foarte important sa iti alegi nuanta de rosu care sa ti se potriveasca cel mai bine.

Pentru persoanele cu tonuri mai reci ale pielii este indicat un rosu cu note albastrui, pe cand tonurile calde se potrivesc cu portocaliu si nuante de ruj rosu, dar spre galbui. Nu trebuie sa te temi nici sa amesteci doua nuante de ruj, culoarea rezultata fiind una cat se poate de interesanta. make-up artist

Nu uita sa aplici un creion pentru a pastra marginea corecta si incearca sa mentii cat se poate de simplu restul machiajului.

Sprancene indraznete: acestea transforma orice fata dintr-una terna intr-una plina de viata, personalitate si stralucire. Daca nu ai sprancenele foarte proeminente, le poti face tu folosind un creion.

Ai grija, insa, caci trebuie sa alegi exact nuantele care se potrivesc cu parul, eventual cu un ton sau doua mai inchise. Daca tu esti blonda, sub nicio forma nu ai de ce sa iti vopsesti sprancenele negre. Daca iti este teama sa folosesti creion pentru ca liniile sunt prea evidente, poti opta pentru un fard sub forma de pudra.
make-up artist

Ochi stralucitori: daca nu ai grija si nu te aranjezi cu atentie, s-ar putea ca machiajul tau sa para ca este facut de un copil ce s-a jucat cu acuarelele, asa ca trebuie sa iei totul cat se poate de in serios.

Alege culori care sa se potriveasca cu tonul pielii tale, vibrante, care sa atraga atentia asupra privirii. Nu opta pentru variantele metalice daca fardul este si asa unul puternic si foloseste creion si mascara negre, pentru a crea un echilibru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu