Make-up Artist Bucuresti: Daniela Frincu

Make-up artist | Machiaj miresa | Machiaj nunta | Machiaj ocazie | Servicii de machiaj profesional

Telefon: 0768.004.141

Cum alegi fotograful perfect pentru nunta ta

In momentul de fata cred ca daca deschizi computerul si cauti pe Google fotografi nunta din orasul tau vei gasi o multitudine de rezultate, insa cum vei sti pe care sa-l alegi? Pretul nu ar trebui sa fie un factor decisiv, asadar in continuare va voi indruma cu niste sfaturi.

Cum ar trebui sa te pregatesti
Inainte de a alege fotograful este important sa stabilesti prioritatile. Dispui de un buget limitat sau banii nu sunt deloc un impediment? Vei face tablouri, print-uri din poze, albume complete sau vrei doar niste poze pe care sa le pui pe Facebook?

Intreaba prietenii
Daca nu esti cel care sparge gheata, poti intreba prietenii sau cunostintele la ce agentii sau fotografi pentru nunta au apelat. Fiind persoane cunoscute, acestia iti vor da un raspuns subiectiv si vei putea trage o concluzie fara a depune prea mare efort.

Esti familiarizat cu desfasurarea unei nunti?
Multi fotografi se bazeaza pe recomandari. Daca esti invitat la o nunta ai putea sa ii atribui fotografului o atentie aparte. Daca dau dovada de interes si profesionalism ai putea sa le ceri datele de contact. Cand vor primi albumul, poti intreba cuplul proaspat casatorit daca sunt multumiti de pozele facute, iar daca raspunsul este satisfacator stii ce ai de facut.
Un fotograf nunta profesionist va petrece destul de mult timp cu tine planificand detaliile nuntii cu privire la fotografii si iti va da tot felul de sugestii cu privire la momentele pe care trebuie pus accent.
Portofoliul
Verificarea portofoliului este un lucru esential in alegerea fotografului pentru nunta, iar cum majoritatea au website-uri sau pagini de Facebook poti face acest lucru cu usurinta. Poti trage de asemenea o privire si la comentariile clientilor in retelele de socializare, astfel vei intelege daca acestia au fost multumiti sau nu de serviciu.

Pretul
Pretul pe care il cere un fotograf nunta nu ar trebui sa fie factorul decisiv. Pretul este influentat de multe ori de calitatea aparaturii si mai ales de experienta fotografului, insa nu inseamna ca cel care are cel mai mare pret este de asemenea cel mai bun fotograf.
Tinand cont de toate cele mentionate mai sus vei putea face alegerea potrivita pentru acea zi speciala din viata ta.

Si pentru a arata bine la nunta ta trebuie neaparat sa apelezi la un make-up artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu