Make-up Artist Bucuresti: Daniela Frincu

Make-up artist | Machiaj miresa | Machiaj nunta | Machiaj ocazie | Servicii de machiaj profesional

Telefon: 0768.004.141

Cum ne pregatim tenul pentru primavara?

Cand vorbim de un ten tanar, fara riduri, lucrurile sunt ceva mai simple decat atunci cand facem referire la un ten cu riduri sau in curs de imbatranire. Stim ca femeile fac orice pentru a-si ascunde varsta, mai ales dupa ce trec de pragul de 35 de ani, insa conteaza foarte mult cum iti ingrijesti tenul pana sa ajungi la primele riduri.

Odata cu schimbarea anotimpului, tenul sufera cateva modificari pe care trebuie sa le tratam cu atentie, fiind singurul mod de a stopa aparitia iritatiilor sau a diferitelor probleme dermatologice. Cu totii stim ca primavara tenul este mult mai sensibil si predispus la alergii, iar daca nu ne ocupam cu atentie, problemele nu vor intarzia sa apara. Pe timpul iernii, tenul se deshidrateaza si sufera din cauza vantului, a frigului si a aerului uscat, asadar trebuie sa facem tot posibilul ca odata cu instalarea primaverii, sa readucem tenul la normal.

Este foarte important ca in aceasta perioada sa folosim masti care detoxifica pielea si o lasa sa respire, dar si masti care indeparteaza praful si excesul de sebum. In functie de tipul de ten si de varsta, trebuie sa ne alegem cu grija produsele cosmetice. Exista unele diete ce ajuta tenul sa isi mentina prospetime, de exemplu dieta alcalina.

Fetele tinere nu trebuie sa-si neglijeze tenul doar pentru faptul ca este neted si fara riduri, deoarece nerespectarea regulilor de igiena, pot avea urmari grave asupra aspectului tenului tau. Femeile care se confrunta cu primele semene ale inaintarii in varsta, trebuie sa puna mult mai mare accent in aceasta perioada pe felul in care isi ingrijesc tenul si produsele pe care le folosesc.

Pe langa cremele anti rid si tratamentele speciale pentru riduri sau combaterea acestora, sunt indicate produsele de curatare a tenului, produse ce trebuie folosite cu regularitate si cat mai des posibil.
Nu doar produsele cosmetice ne pot ajuta sa avem un ten curat, neted si luminos ci si alimentatia. Este foarte important sa stim cum sa ne echilibram mesele, ce anume putem consuma si care sunt produsele de care ne-am putea lipsi. Exista numeroase alimente care pot fi consumate pentru a avea un ten cat mai sanatos printre care se numara somon, seminte de in si avocado, insa nu uitati ca trebuie sa consumati multa apa sau ceaiuri pentru hidratarea corpului.

Trebuie sa tineti cont de toate aceste aspecte atunci cand vine primavara pentru a evita aparitia acestor probleme, trebuie sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa, sa folositi produse potrivite tenului, sa fiti foarte atente la produsele de machiaj, sa nu fie trecute de termen si sa faceti in asa fel incat tenul sa fie liber cat mai mult timp. Un ten liber, fara machiaj, curatat si hidratat mereu, se va reface mult mai repede decat acela care este zilnic mascat cu produse cosmetice de machiaj.

Daca nu ati inceput inca aceste tratamente de ingrijire a tenului, nu mai stati pe ganduri. Cu cat acordati mai multa atentie tenului, cu atat veti reusi sa tineti deoparte toate problemele de ordin dermatologic.

Alege sa fii frumoasa si naturala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu